International Push Hands Forum: Studios, Meetings Hannover Berlin 2022, 2023

Bine ați venit la forumul nostru internațional pentru Tai Chi Chuan și Qigong - căutăm contacte, schimburi și întâlniri Mail

 

Forumul nostru internațional pentru Yang Chengfu Tai Chi și Qigong prezintă exerciții de sănătate chinezești

Tai Chi (Taijiquan) și Qigong în România

Yang-Chengfu-Tai-Chi

 

Suntem un grup care practică Tai Chi Chuan (Taijiquan) și Qigong în Germania. Acestea includ persoane din peste 40 de țări. Poate că acest site va deveni un forum on-line pentru exerciții chinezești în domeniul sănătății, meditației, artelor marțiale. Căutăm contacte, schimburi și întâlniri. Toată lumea este binevenită să facă legătura cu acest site web - fie ca organizație / asociație, școală / centru, profesor / student sau chiar pentru companiile care își promovează produsele. Vezi mai jos.

 

 

  

1. Tai Chi (Taijiquan)  și Qigong

Tai Chi și Qigong au multe în comun. Ambele trenuri de relaxare și de a lăsa merge atât fizic și mental. În mod corespunzător, mișcările lente cresc forța de viață. Efectele pozitive asupra sănătății au fost dovedite științific prin numeroase studii științifice pe termen lung. Nu aveți nevoie de nici o unealtă pentru a practica - doar haine confortabile.

1. 1. Tai Chi (Taijiquan)

Tai Chi Chuan înseamnă "artă marțială în conformitate cu cel mai înalt principiu". Este distractiv și sănătos! Această promovare holistică a sănătății provine din artele marțiale chinezești și meditația taoistă. Grupul nostru practică "Forma lungă cu 37 de poziții (imagini)", așa cum a fost predată de Tai Chi Master Yang Chengfu (1883-1936 familia Yang a treia generație). Videoclipul îl arată pe fiul său, Yang Zhenduo, din Hamburg (Germania). Această formă nu este "Tai Chi tradițională", deoarece Maestrul a adaptat forma originală, tradițională a familiei Yang, simplificând-o în jurul anului 1930 la acel moment). Cu toate acestea, nu este o formă modernă, cum ar fi "formularul Beijing" scurtat cu 24 de poziții (imagini) elaborate de guvernul chinez. O altă formă bine cunoscută este forma scurtă a lui Cheng Manching (Zheng Manqing). Acesta conține, de asemenea, 37 de posturi, dar toate repetițiile sunt omise.

1.2.  Qigong

Qigong înseamnă "formarea forței de viață". Este mult mai veche decât Tai Chi. Tehnicile Qigong sunt exerciții individuale izolate, în timp ce Tai Chi este o secvență setată de mișcări. Acest lucru face ca Qigong-ul să fie mai ușor de învățat. Tot în Qigong există exerciții statice fără mișcare (mediere permanentă). Noi practicăm "Qigongul pentru sănătate". Acestea includ "Baduanjin" și "Yijinjing". Pe video puteți vedea maestrul Qigong Chen Meixiang. Programul nostru include, de asemenea, multe exerciții suplimentare (Shaolin Qigong, Qigong Silent, Qigong Hard).

 

 

 

 


2. 47/5000 Lecții / Cursuri / Auto-studiu / Educație

Exercițiile de sănătate din China pot fi practicate atât singure, cât și într-un grup. Atunci când practicați, încercați să vă îmbunătățiți în mod constant. Prin urmare, ar trebui să acordați atenție fiecărui detaliu. Mulți profesori continuă să se perfecționeze pe cursuri.

2.1. Ggrupuri și numiri

Ne-am bucura de informații actuale despre grupurile care pregătesc Tai Chi și Qigong. Suntem bucuroși să publicăm datele pentru seminarii și cursuri din România. Chiar dacă sunteți în căutarea de contacte, ar trebui să vizitați în mod regulat acest site.

2.2. Studii de sine / lecții gratuite online

Foarte recomandat este auto-studiul (lecții gratuite pe pagina video). În prezent, studiul de acasă este disponibil doar în limba germană. De asemenea, am început formarea profesorilor la domiciliu înainte de a încheia săptămânile intense. Pe site-ul central "www.tai-chi-dvds.de" există mai mult de 50 de lecții pentru descărcare gratuită. De asemenea, puteți cumpăra DVD-urile.

2.3. Pregătirea profesorilor pentru Tai Chi și Qigong

Yang Chengfu Taijiquan certification DTB GermanyCu toții am terminat aceeași formare a cadrelor didactice în Germania la organizația Taiich Qigong German Association Taichi - organizație umbrelă pentru Taichi și Qigong. "De asemenea, puteți deveni un profesor și puteți învața cu sprijinul asociației umbrelă germane După formarea profesorilor, veți fi prezentați pe acest site, mai întâi cu DVD-uri la domiciliu, și cu un certificat de profesor după 4 săptămâni intensive (220 de ore în total de luni până vineri) Săptămâna - dar în prezent numai în Germania Examinările sunt voluntare Există, de asemenea, lecții online cu Skype. 

 

Geprüfter Lehrer DTB

 

 

 

 

 

 3. Videoclipuri pe YouTube

Pe YouTube, publicăm în mod constant mai multe videoclipuri. Pentru a învăța acasă, există lecții despre numeroase conținuturi didactice. De asemenea, videoclipuri despre practicarea în grupurile noastre:  Yang Chengfu Tai Chi und Qigong: Kostenlose Lehr-Videos

Yang Chengfu Yang Chengfu TaijiquanYang Chengfu Taijiquan Yang Chengfu Partner

 

 

 

 

 

 4.Organizații / asociații / asociații în România

Din ce în ce mai mulți profesori se alătură organizațiilor - o mișcare bună pentru calitate, standarde și transparență. Există o asociație pentru Tai Chi și Qigong în România? Grupul nostru ar dori să colaboreze cu asociațiile. De asemenea, am putea organiza acțiuni comune cu asociația din Germania - de exemplu. De exemplu, apartenența reciprocă și certificarea profesorilor la nivel european.

 

Europe: EU-Certification for Yang Chengfu Tai Chi Centers *

Practical Guide for Instruction and Quality Management: Yang-Chengfu-Tai-Chi The German "QUALITÄTSGEMEINSCHAFT TAI CHI ZENTRUM" offers advice for Yang-stylists all over Europe when dealing with the vague and ambiguous term "Yang Chengfu Taijiquan Center". The ambitious goal of EU-Certification is the implementation of uniform standards. They are useful for transparency and suitable for all schools which refer to themselves as "Yang Chengfu Tai Chi Chuan Center" - whether or not they are members of Grandmasters Yang Zhenduo´s / Yang Jun´s "International Yang Style Taijiquan Association" AKA "International Yang Family Taijiquan Association" based in Seattle USA. DTB approved experts for Yang-Chengfu-Taijiquan of our community offer assistance for EU-Certification / Center Ranking all over Europe. This also goes for Grandmaster Yang Juns´s Yang Chengfu Centers, Affiliates, Center Directors and Certified Instructors. All of them are welcome: FAQ Yang Chengfu Tai Chi Chuan Center.

Shindo Yoshin Ryu Jujutsu von Kaisho Toby Threadgill

TSYR-Research: Shindo Yoshin Ryu / Toby Threadgill / Nairiki

 

 

 

5. Contact / Schimb / Profesori / Cursuri / Linkuri pentru România

Bună ziua, grupul nostru Tai Chi vă oferă un schimb de link-uri cu site-ul dvs. web. Linkul dvs. va apărea în partea de jos a acestei pagini. Cerem un link către acest site www.yang-chengfu-tai-chi.net/. Trimiteți un e-mail în engleză, germană sau franceză info@yang-chengfu-tai-chi.net.

 

 

Iată câțiva dintre profesorii noștri

Angela, Yang-Chengfu-Taiji Gisela, Yang-Chengfu-Taiji   Ralf, Yang-Chengfu-Taiji Sarva, Yang-Chengfu-Taiji    Eike, Yang-Chengfu-Taiji Isabelle, Yang-Chengfu-Taiji  Volker, Yang-Chengfu-Taiji

 

www.tai-chi-qigong-verband.de/

Tai-Chi-Verband bietet deutschland-weite Lehrer-Ausbildungen