International Push Hands Forum: Studios, Meetings Hannover Berlin 2022, 2023

Tervetuloa Tai Chi Chuanin ja Qigongin kansainväliseen foorumiimme - etsimme yhteyksiä, vaihdon ja kokouksia Mail

Tai Chi (Taijiquan) ja Qigong Suomessa

Yang Chengfu Tai Chiin ja Qigongin kansainvälinen foorumi esittelee Kiinan terveysharjoituksia

Yang-Chengfu-Tai-Chi

 

Olemme ryhmä harjoittaa Tai Chi Chuan (Taijiquan) ja Qigong Saksassa. Näihin kuuluu yli 40 maan kansalaisia. Ehkä tällä verkkosivustolla tulee verkko foorumi kiinalainen harjoituksia terveydelle, meditaatio, kamppailulajit. Etsimme yhteyksiä, vaihtoa ja kokouksia. Jokainen on tervetullut liittämään tähän sivustoon - joko organisaationa, yhdistykseltä, koululta / keskukselta, opettajalta / opiskelijalta tai jopa yrityksiltä, ​​jotka edistävät tuotteitaan. Katso alla. /p>

 

 

 

  

1. Tai Chi (Taijiquan) ja Qigong

Tai Chi ja Qigong ovat yhteisiä. Sekä junan rentoutuminen että lomauttaminen sekä fyysisesti että henkisesti. Oikein toteutettu, hidas liike lisää elämänvoimaa. Myönteisiä terveysvaikutuksia on tieteellisesti todistettu monilla pitkäaikaisilla tieteellisillä tutkimuksilla. Sinun ei tarvitse käyttää mitään pyydyksiä harjoittelemaan - vain mukavia vaatteita.

1. 1. Tai Chi (Taijiquan)

Tai Chi Chuan tarkoittaa "taistelulajia korkeimman periaatteen mukaan". Se on hauskaa ja terveellistä! Tämä kokonaisvaltainen terveyden edistäminen on peräisin kiinalaisilta taistelulajilta ja taolaisilta meditaatioilta. Ryhmämme harjoittaa "Long Form with 37 Positions (Pictures)", kuten Tai Chi Master Yang Chengfu (1883-1936 3. sukupolven Yang-perhe) opetti. Video näyttää pojalleen Yang Zhenduo Hampurissa (Saksa). Tämä muoto ei ole "perinteinen Tai Chi", koska Mestari oli mukautanut alkuperäisen, perinteisen muodon Yang-perheelle yksinkertaistamalla sitä noin 1930 tuolloin. Se ei kuitenkaan ole myöskään nykyaikainen muoto, kuten lyhennetty "Pekingin muoto", jossa on 24 kiinalaista hallintoa (kuvat). Toinen tunnettu muoto on Cheng Manchingin lyhyt muoto (Zheng Manqing). Se sisältää myös 37 sijaintia, mutta kaikki toistot jätetään pois.

 

 

 

1.2.  Qigong

Qigong tarkoittaa "elämänvoiman kouluttamista". Se on paljon vanhempi kuin Tai Chi. Qigong-tekniikat ovat eristettyjä yksittäisiä harjoituksia, kun taas Tai Chi on joukko liikkeitä. Tämä helpottaa Qigongin oppimista. Qigongissa on myös staattisia harjoituksia ilman liikkumista (pysyvää sovittelua). Me harjoitamme "Health Qigongia". Näihin kuuluvat "Baduanjin" ja "Yijinjing". Videossa näet Qigongin päällikön Chen Meixiangin. Ohjelmaan kuuluu myös monia muita harjoituksia (Shaolin Qigong, Silent Qigong, Hard Qigong).

 

 

1.3.  Tuishou / Push Hands: Push-Hands-Forum, Meetings Hannover, Berlin 2022, 2023

 

 


2. Oppitunnit / Kurssit / Itsenäinen opiskelu / Koulutus

Kiinan terveystoimintaa voidaan harjoittaa yksin ja ryhmässä. Harjoittelussa yrittää parantaa tasaisesti. Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota kaikkiin yksityiskohtiin. Monet opettajat jatkavat kouluttautumista kursseille.

2.1. Ryhmät ja tapaamiset

Olisimme iloisia nykyisistä tiedoista ryhmistä, Tai Chi- ja Qigong-junista. Meillä on ilo julkaista päivämääriä seminaareille ja kursseille kaikkialla Suomessa. Vaikka etsit yhteystietoja itse, sinun kannattaa käydä verkkosivustolla säännöllisesti.

2.2. Itsenäinen opiskelu / vapaa oppitunti verkossa

Erittäin suositeltava on itseopiskelu (ilmaiset oppitunnit videosivulla). Tällä hetkellä kotiopetus on vain saksan kielellä. Aloitimme myös opettajankoulutuksen kotona ennen intensiivisten viikkojen suorittamista. Keskustietokannalla "www.tai-chi-dvds.de" on yli 50 oppituntia ilmaiseksi ladattavaksi. Voit myös ostaa DVD-levyjä.

2.3. Tai Chi- ja Qigong-opettajien koulutus

Yang Chengfu Taijiquan certification DTB GermanyOlemme suorittaneet saman opettajankoulutuksen Saksassa Tai Chi Qigong -organisaatiossa "Saksalainen Taichi-yhdistys - Taichin ja Qigongin kattojärjestö". Voit myös tulla itse opettajaksi ja opettaa saksalaisen sateenvarjojärjestön tuella. Oppitunnit ovat saksan kielellä. Opettajankoulutuksen jälkeen sinut esitellään tällä verkkosivustolla. Ensin opit DVD-levyillä kotona. Opettajan todistus on saatu neljän intensiivisen viikon jälkeen (maanantaista perjantaihin yhteensä 220 tuntia). Se toteutetaan joka kolmas kuukausi viikossa - mutta tällä hetkellä vain Saksassa. Tentit ovat vapaaehtoisia. Skype tarjoaa myös online-oppitunteja.

 

 

 

 

 

 

 3. Videot Youtube

Youtubein julkaisemme jatkuvasti lisää videoita. Oppia kotona on opetuksia lukuisista opetussisältöistä. Myös videoita harjoittelusta ryhmissämme: Yang Chengfu Tai Chi ja Qigong: Yang Chengfu Tai Chi und Qigong: Kostenlose Lehr-Videos

 

Yang Chengfu Yang Chengfu Taijiquan Yang Chengfu Taijiquan Yang Chengfu Partner

 

 

 

 

 

 4. Organisaatiot / yhdistykset Suomessa

Yhä useammat opettajat liittyvät järjestöihin - hyvää liikettä laatuun, standardeihin ja avoimuuteen. Onko Suomessa sidonta Tai Chiille ja Qigongille? Ryhmämme haluaisi tehdä yhteistyötä yhdistysten kanssa. Voisimme myös järjestää yhteistoimintaa Saksan liiton kanssa - esim. Esimerkiksi vastavuoroinen jäsenyys ja opettajien koko Euroopan laajuinen todistus.

Europe: EU-Certification for Yang Chengfu Tai Chi Centers *

Practical Guide for Instruction and Quality Management: Yang-Chengfu-Tai-Chi The German "QUALITÄTSGEMEINSCHAFT TAI CHI ZENTRUM" offers advice for Yang-stylists all over Europe when dealing with the vague and ambiguous term "Yang Chengfu Taijiquan Center". The ambitious goal of EU-Certification is the implementation of uniform standards. They are useful for transparency and suitable for all schools which refer to themselves as "Yang Chengfu Tai Chi Chuan Center" - whether or not they are members of Grandmasters Yang Zhenduo´s / Yang Jun´s "International Yang Style Taijiquan Association" AKA "International Yang Family Taijiquan Association" based in Seattle USA. DTB approved experts for Yang-Chengfu-Taijiquan of our community offer assistance for EU-Certification / Center Ranking all over Europe. This also goes for Grandmaster Yang Juns´s Yang Chengfu Centers, Affiliates, Center Directors and Certified Instructors. All of them are welcome: FAQ Yang Chengfu Tai Chi Chuan Center.

Shindo Yoshin Ryu Jujutsu von Kaisho Toby Threadgill

TSYR-Research: Shindo Yoshin Ryu / Toby Threadgill / Nairiki

 

 

5. Yhteystiedot / Vaihto / Opettajat / Kurssit / Linkit Suomi

Hei, Tai Chi -ryhmämme tarjoaa linkin vaihtoa verkkosivustollesi. Linkki näkyy tämän sivun alareunassa. Pyydämme linkkiä tälle verkkosivustolle www.yang-chengfu-tai-chi.net/. Lähetä sähköpostia englanniksi, saksaksi tai ranskaksi info@yang-chengfu-tai-chi.net .

 

Tässä on joitain opettajamme

 

Angela, Yang-Chengfu-Taiji Gisela, Yang-Chengfu-Taiji   Ralf, Yang-Chengfu-Taiji Sarva, Yang-Chengfu-Taiji    Eike, Yang-Chengfu-Taiji Isabelle, Yang-Chengfu-Taiji  Volker, Yang-Chengfu-Taiji

 

 

 

 

 

www.tai-chi-qigong-verband.de/

Tai-Chi-Verband bietet deutschland-weite Lehrer-Ausbildungen

 

  Datenschutz  © 2011. © 2011. Impressum: Qigong-Dachverband Deutschland e. V. Vorstand Ralf Knabe, Friedrich-Ebert-Str. 23a, 41539 Dormagen.

* Distanzierung Lineage-Mandat / Verifikation / Autorisierung: Wir gehören nicht zu den "Yang-Chengfu-Tai-Chi-Chuan-Centern" der "International Association in Seattle". Unsere Lehrer sind anerkannt und einschlägig ausgewiesen. Die richtige Schule finden? Mail:  info@yang-chengfu-tai-chi.net